top of page
Search

Uusi johtaja esittäytyy...


Heippa! Olen Miia Wetterbro ja lastenkoti Kivimäen uusi johtaja. Olen pitkään toiminut lastensuojelunkentällä eri tehtävissä.  Koulutukseltani olen Lähihoitaja, Sosionomi ja loppusuoralla ovat myös Sosionomi YAMK opinnot.

On ilo tulla johtajaksi paikkaan, missä lasten asioita hoidetaan suurella sydämellä, tunnelma tästä välittyi minulle ensimmäisellä vierailulla Kivimäessä ja uskon sen välittyvän lapsille ja muillekin aikuisille.

Lasten osallisuus, lasten toiveet, yhteisöllisyys, turvallisuus ja toiminnallisuus ovat asioita, joita pidän tärkeinä toimintaperiaatteina omassa työskentelyssäni, ja nämä ovat myös Kivimäessä jo vakiintuneita arvoja ja periaatteita. Tästä on hyvä jatkaa yhdessä!!

 

och samma på svenska..

 

Jag heter Miia Wetterbro och jag är ny föreståndare på barnhemmet Kivimäki. Jag har jobbat inom barnskyddet flera år i olika positioner. Min utbildningsbakgrund är: Närvårdare, Socionom och Socionomens högre utbildning är nästan färdig.

Det känns bra att komma till ett ställe där barnen sköts med kärlek. Den känslan fick jag första gången jag besökte Kivimäki och tror barnen och vuxna känner det samma.

Barnens deltagande, önskemål, gemenskap, säkerhet och aktiviteter är saker som för mig är viktiga i mitt sätt att arbeta. De här värdena är också bekanta verksamhetsprinciper för Kivimäki. Härifrån går vi vidare tillsammans.
Miia Wetterbro,

Lastenkodin johtaja

Comments


bottom of page