top of page
  • ohjaajat

Uudet nettisivut avattu!

Updated: Jan 3, 2022Meillä on uudet nettisivut, sillä AP Kotikolo Oy:n nimi on vaihtunut. Porukka on pysynyt samana ja me olemme nyt Kairos Lastensuojelupalvelut Oy. Kairos on antiikin kreikan sana ja sitä on käytetty kuvaamaan tiettyä aikaa tai hetkeä, jolla on tärkeä merkitys, joka vaikuttaa kaikkeen siitä eteenpäin. Nimen vaihdosta on mietitty jo pidemmän aikaa ja muutos tuntui nyt luontevalta - oikealta hetkeltä.


Meille Lastenkoti Kivimäkeen tullaan oman historian kanssa ja meillä eletty aika on vain osa lapsen ja perheen tarinaa.

Myös Lastenkoti Nummisten Eemeli vaihtaa nyt vuoden vaihtuessa nimeä. Nuortenkokouksessa lastenkodille löytyi uusi nimi ja se on Lastenkoti Kivimäki. Tämä nuorten idea kantaa mukanaan vanhaa, sillä Kivimäki on lastenkodin kiinteistön nimi. Mielestämme tämä oli sopiva nimi, sillä se on osa lastenkodin historiaa ja tarinaa. Oma tarina ja historia on hyvä tuntea, on kyse sitten kiinteistöstä tai lapsen elämästä. Meille Lastenkoti Kivimäkeen tullaan oman historian kanssa ja meillä eletty aika on vain osa lapsen ja perheen tarinaa.


Halusimme luopua Kotikolo ja Eemeli nimistä, sillä ne ovat käytössä muillakin sosiaali- ja terveysalan toimijoilla. Olemme saaneet aika-ajoin yhteydenottoja, jotka ovat tarkoitettuja näille muille toimijoille. Haluamme turvata, että meille sijoitettujen lasten asioissa ollaan yhteydessä vain meihin, eikä erehdyksessä muualle.


Hyvää uutta vuotta 2022 - pysykää terveinä!


Terveisin,

Jenny Poutiainen

Lastenkodin johtaja21 views0 comments
bottom of page